top of page

PROGRAM PENTRU CUPLURI
#online

 
Cuplul după apariția copilului.
Provocări și resurse
(pregătirea cuplului pentru tranziția spre rolul de părinți). 
IUNIE - AUGUST 2021

cover.jpg

Facem liste lungi de cumpărături, mergem la cursuri pentru pregătirea nașterii sau de puericultură, citim cărți despre somnul bebelușului. Dar câți dintre noi se ocupă și de pregătirea cuplului pentru tranziția spre parenting?

"𝘊𝘰𝘱𝘪𝘭𝘶𝘭 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘧𝘰𝘢𝘳𝘵𝘦 𝘴𝘦𝘯𝘴𝘪𝘣𝘪𝘭 𝘭𝘢 𝘳𝘦𝘭𝘢𝘵𝘪𝘢 𝘥𝘪𝘯𝘵𝘳𝘦 𝘱𝘢𝘳𝘪𝘯𝘵𝘪 𝘴𝘪, 𝘥𝘢𝘤𝘢 𝘵𝘰𝘵𝘶𝘭 𝘮𝘦𝘳𝘨𝘦 𝘣𝘪𝘯𝘦 𝘥𝘦 𝘭𝘢 𝘪𝘯𝘤𝘦𝘱𝘶𝘵, 𝘦𝘭 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘱𝘳𝘪𝘮𝘶𝘭 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘦 𝘣𝘶𝘤𝘶𝘳𝘢 𝘥𝘦 𝘢𝘴𝘵𝘢. 𝘈𝘤𝘦𝘢𝘴𝘵𝘢 𝘣𝘶𝘤𝘶𝘳𝘪𝘦 𝘴𝘦 𝘦𝘹𝘱𝘳𝘪𝘮𝘢 𝘱𝘳𝘪𝘯 𝘧𝘢𝘱𝘵𝘶𝘭 𝘤𝘢 𝘮𝘪𝘤𝘶𝘵𝘶𝘭 𝘤𝘳𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘤𝘶 𝘤𝘰𝘯𝘷𝘪𝘯𝘨𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘤𝘢 𝘷𝘪𝘢𝘵𝘢 𝘦 𝘶𝘴𝘰𝘢𝘳𝘢, 𝘪𝘢𝘳 𝘦𝘭 𝘪𝘯𝘴𝘶𝘴𝘪 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘮𝘶𝘭𝘵𝘶𝘮𝘪𝘵 𝘴𝘪 𝘶𝘴𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘨𝘦𝘴𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘵". (𝘋.𝘞. 𝘞𝘪𝘯𝘯𝘪𝘤𝘰𝘵𝘵)

Orice schimbare majoră implică o criză, iar traversarea ei cu bine aduce o creștere personală.

𝟲𝟳 % 𝗱𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗰𝘂𝗽𝗹𝘂𝗿𝗶 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗮𝘇𝗮 𝘂𝗻 𝗱𝗲𝗰𝗹𝗶𝗻 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗿𝗮𝘁 𝘀𝗽𝗿𝗲 𝘀𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗽𝗿𝗶𝘃𝗶𝗻𝗱 𝘀𝗮𝘁𝗶𝘀𝗳𝗮𝗰𝘁𝗶𝗮 𝗺𝗮𝗿𝗶𝘁𝗮𝗹𝗮 𝗶𝗻 𝗽𝗿𝗶𝗺𝘂𝗹 𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗮𝗽𝗮𝗿𝗶𝘁𝗶𝗮 𝗽𝗿𝗶𝗺𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹.

De multe ori mascăm neliniștea cu o falsă pozitivitate - “noi o să ne descurcăm mai bine decât cei 67%”. Puțini știm, însă, că a te descurca mai bine este rareori o întâmplare. Cel mai adesea este un antrenament care implică efort și voință de la ambii parteneri.

Programul constă în cinci workshopuri:

1. Cum suntem noi, ce ne-a adus împreună și cum vrem să fim în cuplu după ce devenim părinți.

 

2.Tranziția de la viața în doi la cuplu cu copii - acomodarea cu noile roluri, crize și resurse.

 

3. Conflictele - surse de conflict și gestionarea sănătoasă a diferențelor.

 

4. Pregătirea noii etape de viață - constrângeri și resurse în diverse aspecte ale vieții (creșterea și îngrijirea copilului, administrarea casei, timp pentru cuplu, viață socială, self-care etc).

 

5. Ce face diferența între un cuplu care se destramă și unul care în care crește nivelul de satisfacție? - o perspectivă bazată pe date știintifice.

Grupa de participanți va include maximum 6 cupluri.

Durata program: 2 h x 5 workshopuri.

Preț: 150 ron/workshop (per cuplu)

Este necesară parcurgerea în totalitate a programului, nu se pot alege selectiv doar o parte dintre workshopuri.

Cei care fac plata integral, în avans, a programului beneficiază de o reducere de 10%. Detaliile de plată vor fi trimise pe email imediat după înscriere. 

Screenshot 2021-02-03 at 16.36.19.png
bottom of page