Facem liste lungi de cumpărături, mergem la cursuri pentru pregătirea nașterii sau de puericultură, citim cărți despre somnul bebelușului. Dar câți dintre noi se ocupă și de pregătirea cuplului pentru tranziția spre parenting?

𝘊𝘰𝘱𝘪𝘭𝘶𝘭 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘧𝘰𝘢𝘳𝘵𝘦 𝘴𝘦𝘯𝘴𝘪𝘣𝘪𝘭 𝘭𝘢 𝘳𝘦𝘭𝘢𝘵̦𝘪𝘢 𝘥𝘪𝘯𝘵𝘳𝘦 𝘱𝘢̆𝘳𝘪𝘯𝘵̦𝘪 𝘴̦𝘪, 𝘥𝘢𝘤𝘢̆ 𝘵𝘰𝘵𝘶𝘭 𝘮𝘦𝘳𝘨𝘦 𝘣𝘪𝘯𝘦 𝘥𝘦 𝘭𝘢 𝘣𝘶𝘯 𝘪̂𝘯𝘤𝘦𝘱𝘶𝘵, 𝘦𝘭 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘱𝘳𝘪𝘮𝘶𝘭 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘦 𝘣𝘶𝘤𝘶𝘳𝘢̆ 𝘥𝘦 𝘢𝘴𝘵𝘢. 𝘈𝘤𝘦𝘢𝘴𝘵𝘢̆ 𝘣𝘶𝘤𝘶𝘳𝘪𝘦 𝘴𝘦 𝘦𝘹𝘱𝘳𝘪𝘮𝘢̆ 𝘱𝘳𝘪𝘯 𝘧𝘢𝘱𝘵𝘶𝘭 𝘤𝘢̆ 𝘮𝘪𝘤𝘶𝘵̦𝘶𝘭 𝘤𝘳𝘦𝘴̦𝘵𝘦 𝘤𝘶 𝘤𝘰𝘯𝘷𝘪𝘯𝘨𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘤𝘢̆ 𝘷𝘪𝘢𝘵̦𝘢 𝘦 𝘶𝘴̦𝘰𝘢𝘳𝘢̆, 𝘪𝘢𝘳 𝘦𝘭 𝘪̂𝘯𝘴𝘶𝘴̦𝘪 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘮𝘶𝘭𝘵̦𝘶𝘮𝘪𝘵 𝘴̦𝘪 𝘶𝘴̦𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘨𝘦𝘴𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘵. (𝘋. 𝘞. 𝘞𝘪𝘯𝘯𝘪𝘤𝘰𝘵𝘵)

Orice schimbare majoră implică o criză, iar traversarea ei cu bine aduce o creștere personală.

𝟲𝟳 % 𝗱𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗰𝘂𝗽𝗹𝘂𝗿𝗶 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗮𝘇𝗮 𝘂𝗻 𝗱𝗲𝗰𝗹𝗶𝗻 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗿𝗮𝘁 𝘀𝗽𝗿𝗲 𝘀𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗽𝗿𝗶𝘃𝗶𝗻𝗱 𝘀𝗮𝘁𝗶𝘀𝗳𝗮𝗰𝘁𝗶𝗮 𝗺𝗮𝗿𝗶𝘁𝗮𝗹𝗮 𝗶𝗻 𝗽𝗿𝗶𝗺𝘂𝗹 𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗮𝗽𝗮𝗿𝗶𝘁𝗶𝗮 𝗽𝗿𝗶𝗺𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹.

De multe ori mascăm neliniștea cu o falsă pozitivitate - “noi o să ne descurcăm mai bine decât cei 67%”. Puțini știm, însă, că a te descurca mai bine este rareori o întâmplare. Cel mai adesea este un antrenament care implică efort și voință de la ambii parteneri.

Programul constă în cinci workshopuri:

  1. Cum suntem noi, ce ne-a adus împreună și cum vrem să fim în cuplu după ce devenim părinți.

  2. Tranziția de la viața în doi la cuplu cu copii - acomodarea cu noile roluri, crize și resurse.

  3. Conflictele - surse de conflict și gestionarea sănătoasă a diferențelor.

  4. Pregătirea noii etape de viață - constrângeri și resurse în diverse aspecte ale vieții (creșterea și îngrijirea copilului, administrarea casei, timp pentru cuplu, viață socială, self-care etc)

  5. Ce face diferența între un cuplu care se destramă și unul care în care crește nivelul de satisfacție? - o perspectivă bazată pe date știintifice.

Programul va începe în luna martie - datele vor fi stabilite în funcție de disponibilitatea participanților și a facilitatorilor. Se va adresa cuplurilor. Grupa de participanți va include maximum 5 cupluri și se va desfășura cu o frecvență bilunară.

Durata program: 3 h x 5 workshopuri.

Preț: 150 ron/workshop (per cuplu)

Ai ocazia să vezi dacă sau cât ți se potrivește și ce disponibilitate ai ca să dedici 3 luni pregătirii relației de cuplu pentru integrarea rolului de părinți participând la webinarul gratuit din data de 28 ianuarie, orele 18-20. Pentru a-ți rezerva locul înscrie-te la email roxana.grigorean@gmail.com și vei primi linkul de acces la webinarul gratuit pentru a afla mai multe detalii.

 

Contact

Follow

  • Facebook
  • Linkedin